ZDA

Novosti

Hrvatska komora arhitekata Aco Feal Roefix Caparol Ivano bazeni Webgradnja gradimozadar

GODIŠNJE NAGRADE UHA-e u 2011. - Čestitke nagrađenima!

21.12.2011
Dodjela godišnjih nagrada UHA-e, 17. 12. 2011., Vukovar, Galerija Oranžerija
nagrade uha-e za 2011

Nagradu "VIKTOR KOVAČIĆ" za životno djelo kao najviše priznanje za cjelokupni životni opus, Udruženje hrvatskih arhitekata ove godine dodijelilo je profesoru Ivanu Crnkoviću.

Nagradu "NEVEN ŠEGVIĆ" za najuspješniji publicistički, kritički i teorijski rad na području arhitekture i urbanizma u 2011. godini dobila je Marina Bagarić za knjigu ARHITEKT IGNJAT FISCHER.

Nagradu "BERNARDO BERNARDI" u kategoriji najuspješnijeg ostvarenja na području oblikovanja i unutrašnjeg uređenja u 2011. dobili su Alenka Gačić Pojatina, Branka Petković, Ana Krstulović i Morana Vlahović za KUĆU ZA LJUDE I UMJETNOST - LAUBU i Iva Letilović i Igor Pedišić za PRIVREMENE IZLOŽBENE DVORANE u ZADRU.

Nagradu "DRAGO GALIĆ" za najuspješnije ostvarenje na području stambene arhitekture u 2011. godini dobili su Tomislav Ćurković i Zoran Zidarić za OBITELJSKO IMANJE, BIJAČA, BIH.

Godišnju nagradu "VIKTOR KOVAČIĆ" za najuspješnije arhitektonsko ostvarenje u 2011. godini dobio je 3LHD za HOTEL LONE u Rovinju.

Ostvarenja iz 2011. godine valorizirao je Stručni savjet Udruženja hrvatskih arhitekata u sastavu: Dario Gabrić, Miroslav Geng, Vanja Ilić, Željka Jurković, Petar Mišković, Karin Šerman, Andrej Uchytil.

UHA, prosinac 2011.