tenis turnir
U organizaciji Društva arhitekata Zadra i HKA PO Zadar uspješno je održano 7. Otvoreno prvenstvo arhitekata u tenisu u TN Zaton. Na natjecanje se prijavilo 24 natjecatelja (17 muškaraca i 6 žena) i 12-ak pratitelja, sveukupno preko 35 učesnika turnira iz cijele Hrvatske.

U sklopu ovog sportskog događanja, u subotu, drugog dana turnira,organizirali smo obilazak lokacije Mašković han na Vrani, jedinstvene i obnovljene građevine iz vremena nekadašnje turske države i najzapadnijeg spomenika turske arhitekture u Europi. Početak obilaska je bio u 18h, a stručno predavanje je održao gosp Marko Meštrov, mag. arheologije i povijesti i ravnatelj javne ustanove agencije Han Vrana, koji je vršio arheološko-konzervatorski nadzor prilikom obnove ovog jedinstvenog spomenika kulture i istovremeno je bio predstavnik i krajnjeg korisnika. Predavanje i obilazak Mašković hana, HKA je bodovala u sklopu stručnog usavršavanja. Nakon obilaska je organizirana zajednička svečana večera u prekrasnom ambijentu samoga hana.

Još jednom se želimo zahvaliti svima koji su se uključili u ova događanja, posebno HKA, sponzorima i donatorima koji su svojim učešćem omogućili organizaciju i uspješno održavanje ovog tradicionalnog susreta arhitekata, a naravno posebna zahvala ide i našim dragim sudionicima koji svake godine daju sve od sebe i ostavljaju sportsko „srce“ na terenima.

SPONZORI:
Aco, Bramac, Caparol, Hrvatska komora arhitekata, Meta, Staklo Bim Perica, PC Jamnica, Sveti Rok

REZULTATI NATJECANJA

Ženski dubl:
1. Anđa Marić
1. Renata Čobrnić
2. Gizela Senci 
2. Lidija Sekol

Muški dubl:
1.Šimunović Mario
1. Rebec Berislav
2. Bukulin Marin
2. Andraši Željko 
3. Raos Davorin 
3. Nenad Kondža 
3. Pavlinić Miroslav 
3. Blažević Božidar 

Ženski singl:
1. Gizela Senci
2. Renata Čobrnić
3. Lidija Sekol 
3. Anđa Marić

Muški singl:
1. Raos Davorin
2. Rebec Berislav
3. Selaković Zdenko
3. Šimunović Mario

Mix:
1. Senci Gizela – Miroslav Pavlinić
2. Renata Čobrnić –  Zdenko Selaković
3. Anđa Marić – Božidar Blažević
3. Lidija Sekol – Željko Sušić 

Simona Gregorović, ovl. arh.
Predsjednica ZDA 

Renata Čobrnić, ovl.arh. 
Predsjednica OO turnira

Lenka Šaran, ovl.arh.
Predsjednica PO Zadar HKA
tenis turnir