Predavač: Matija Huzjak – HUZJAK DIZAJN I ARHITEKTURA (HDA)

Poštovani,

pozivamo vas na predavanje iz našeg ciklusa “Javne tribine – Nove arhitektonske prakse” :

Predavač: Matija Huzjak – HUZJAK DIZAJN I ARHITEKTURA (HDA)

Naziv predavanja: UP CLOSE AND PERSONAL

Rođen i odrastao u Zadru, Matija Huzjak arhitekt je sa zagrebačkim arhitektonskim obrazovanjem, koji se već tijekom studija i nedugo nakon – uključio u aktivni rad u arhitektonskoj struci u rodnom gradu. Tijekom profesionalnog usavršavanja, sudjeluje u izradi projekata privatnih i javnih naručitelja, kao i na natječajima – na kojima, kao koautor u arhitektonskom timu osvaja višestruke nagrade.

2016. godine osniva vlastitu arhitektonsku praksu pod nazivom „Huzjak Dizajn i Arhitektura“ (HDA), u kojoj do danas, sa svojim timom arhitekata radi na brojnim projektima privatnih i javnih naručitelja, u kojima formira vlastitu prepoznatljivu arhitekturu, a istovremeno aktivno sudjeluje u radu Društva Arhitekata Zadra.

Matija će kroz više projekata iz vlastite prakse, predstaviti djelovanje ureda i metode rada.

Prije samog početka predavanja će naš partner, tvrtka MAPEI, predstaviti novosti iz svog proizvodnog programa.

Mjesto:

Koncertna dvorana braće Bersa, Kneževa palača, Poljana Šime Budinića 3, Zadar

Vrijeme:

Četvrtak u 19h; 24.02.2022.

Voditelj ovog projekta je Krešimir Damjanović.

Ciklus predavanja Nove arhitektonske prakse uvršten je u program stalnog stručnog usavršavanja HKA i boduje se s (4) četiri boda po predavanju.Svi posjetitelji i predavači moraju imati Covid potvrdu, negativan PCR ili BAT test, potvrda o preboljenju ili cijepljenu od liječnika, a obavezno je nošenje maski bez obzira na potvrde.

Obzirom da je broj mjesta ograničen molim Vas da Vaše prisustvo najavite na ovaj mail; dovoljno je napisati svoje ime i prezime.