Pozivamo vas na predavanje iz našeg ciklusa “Javne tribine – Nove arhitektonske prakse” :

Predavač: Pero Vuković

Ime predavanja: ARHIV arhitektura i urbanizam

ARHIV arhitektura i urbanizam službeno je osnovan 2014. u Zagrebu. Danas broji 20+ stalno zaposlenih uz povremene suradnike. Bavi se arhitekturom i urbanizmom svih mjerila, od dizajna sitnih uporabnih predmeta do masterplanova veličine manjih gradova. Od osnutka do danas, na arhitektonskim natječajima, ured je imao nekoliko nagrađenih radova, i više realiziranih brownfield i greenfield projekata.

CV Pero Vuković

Rođen u Zagrebu 1989. Diplomirao na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu 2014. Za vrijeme studija dobitnik Rektorove nagrade za projekt osnovne škole u Zagrebu pod mentorstvom Tončija Žarnića. Član tima hrvatskog nastupa na venecijanskom bijenalu arhitekture 2010. izbornika Lea Modrčina. Od 2010. do 2012. prvo praktikant, pa kasnije arhitekt u uredu OMA. Od 2014. vodi vlastitu praksu ARHIV. 2019.-2020. predavač na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

Prije samog početka predavanja će naš partner, tvrtka Conty Plus, predstaviti novosti iz svog proizvodnog programa.

Mjesto:

Koncertna dvorana braće Bersa, Kneževa palača, Poljana Šime Budinića 3, Zadar

Vrijeme:

Četvrtak u 19h; 27.01.2022.

Voditelj ovog projekta je Krešimir Damjanović.

Ciklus predavanja Nove arhitektonske prakse uvršten je u program stalnog stručnog usavršavanja HKA i boduje se s (4) četiri boda po predavanju.Svi posjetitelji i predavači moraju imati Covid potvrdu, negativan PCR ili BAT test, potvrda o preboljenju ili cijepljenu od liječnika, a obavezno je nošenje maski bez obzira na potvrde.

Obzirom da je broj mjesta ograničen molim Vas da Vaše prisustvo najavite na zda@zda.hr.