25.10.2016

poziv
Pozivamo Vas da svojim prisustvom podržite javnu raspravu na tribini „Održavanje i korištenje zelenih površina u Zadru“, koja će se održati 27. listopada 2016. (četvrtak) u Gradskoj knjižnici Zadar s početkom u 18h.

Udruga za promicanje ekološke proizvodnje hrane, zaštite okoliša i održivog razvoja „Eko-Zadar“ tribinu organizira u sklopu projekta „Zeleni telefon: Javi, pitaj, sudjeluj“, čiji je cilj educirati i potaknuti građane i građanke grada Zadra na aktivno sudjelovanje u rješavanju okolišnih problema te uputiti na mogućnosti suradnje i komunikacije s nadležnim institucijama.

Potaknuti učestalim prijavama na Zeleni telefon koje se tiču kategorije “zelenilo”, ali i aktualnim pitanjem zadarskih platana u Ulici Ruđera Boškovića, namjera tribine je održati javnu raspravu o mogućnostima održavanja i korištenja zelenih površina u gradu Zadru. U cilju zajedničke komunikacije u rješavanju problema okoliša, kao i iznalaženja mogućih rješenja u očuvanju zelenog fonda grada Zadra, nadamo se Vašem odazivu.