Poziv na prezentaciju HUP-a koja će se održati u prostorijama Društva arhitekata Zadra, na adresi Kraljskog Dalmatina 2, 1. kat, Zadar, u srijedu, 20. studenoga 2019. g., s početkom u 16 sati.

Na minulom Teniskom turniru arhitekata u Zatonu imali smo priliku upoznatise s kolegicom arhitekticom Vesnom Dalbelo. Kolegica je izuzetno aktivno uključena u Hrvatsku udrugu poslodavaca.

U vrijeme kad se borimo za struku kroz stručna udruženja i komore, ne treba zaboraviti kako smo istovremeno i poduzetnici, odnosno poslodavci.

Hrvatska udruga poslodavaca zastupa prava i interese poslodavaca prema Vladi i zakonodavcu, stoga nam otvara kanale koje kroz naše strukovne udruge i komore nemamo.

Kolegica Dalbelo započela je inicijativu udruživanja projektantskih ureda svih struka unutar HUP-a, pod radnim nazivom Inicijativa poslodavaca inženjerske djelatnosti u graditeljstvu i prostornom planiranju, kako bi zajednički predstavili zakonodavcu probleme s kojima se svakodnevno borimo i tražili promjene zakonodavnog okvira koji uređuje uvjete i troškove našeg projektantskog poslovanja.

Stoga Vas ovim putem pozivamo na prezentaciju HUP-a koja će se održati u prostorijama Društva arhitekata Zadra, na adresi Kraljskog Dalmatina 2, 1. kat, Zadar, u srijedu, 20. studenoga 2019. g., s početkom u 16 sati.

Zbog ograničenog prostora u kojem se nalazimo, molimo Vas da svoj dolazak najavite e-poštom na adresu Društva arhtiekata Zadra: drusto.arhitekata.zadra@gmail.com. U poruci je dovoljno navesti Vaše cijenjeno ime i prezime.