U organizaciji Društva arhitekata Zadra i HKA PO Zadar održano je 10. Otvoreno prvenstvo Društva arhitekata Zadra u tenisu.

Na natjecanje se prijavilo ukupno 25 natjecatelja (13 arhitektica i 12 arhitekata) i 20-ak pratitelja, sveukupno 45 učesnika turnira iz cijele Hrvatske.

Nakon turnira, u subotu 22. rujna, organizirana je svečana večera u Kraljevskim vinogradima u Petrčanima, uz bogatu lutriju, koju možemo zahvaliti našim sponzorima. Tvrtka Röfix je održala kratku prezentaciju svojih novih proizvoda.

Još jednom se želimo zahvaliti svima koji su se uključili u turnir, posebno HKA i našim sponzorima koji su svojim sponzorstvom i sudjelovanjem omogućili organizaciju i uspješno održavanje ovog tradicionalnog susreta arhitekata, a naravno posebna i velika zahvala ide i našim dragim natjecateljima, njihovim pratiteljima i prijateljima turnira koji svake godine daju sve od sebe i „ostavljaju sportsko srce“ na terenima. Ove godine su nam se i na terenima pridružili pratitelji i prijatelji turnira, tako da smo bogatiji za još jednu kategoriju natjecanja koju smo nazvali „Prijatelji turnira“, a koju ćemo obzirom na odaziv i interes koji vlada, očito uvrstiti i u stalnu kategoriju natjecanja, što nas posebno veseli.

Želimo zahvaliti rukovodstvu TN Zaton , direktoru gosp Bobiću, šefu prodaje gosp Dundoviću, voditelju sportskih terena gosp. Lisici kao i cjelokupnom osoblju TN Zaton.

Želimo zahvaliti našim sponzorima koji nas iz godine u godinu podržavaju i omogućuju nam ovo sportsko druženje: Aco, Feal , Röfix, Caparol, Polo Commerce, Hidroizolacija Katran, Lasselberger Knauf, TN Zaton, MAS Muzej antičkog stakla, Maraš, Brko, Svijet stakla, Kraljevski vinogradi.

Svima skupa veliko hvala na sudjelovanju i doprinosu uspješnom održavanju 10. Otvorenog prvenstva ZDA u tenisu.

Srdačan pozdrav,

Nives Kozulić, ovl. arh.
Predsjednica ZDA

Renata Čobrnić, ovl.arh.
Predsjednica OO turnira

Vlasta Mišurac
Poslovna tajnica ZDA

REZULTATI NATJECANJA

Arhitektice p o j e d i n a č n o:
1. Davorka Kovač
2. Renata Čobrnić
3.- 4. Željka Jurković
3.- 4. Lidija Sekol

Arhitekti p o j e d i n a č n o:
1. Leon Lulić
2. Željko Andraši
3.- 4. Božidar Blažević
3.- 4. Marin Bukulin

Arhitektice p a r o v i:
1. Mira Kukulić – Gizela Senci
2. Milica Ivanković-Svirčev – Renata Čobrnić
3.-4. Silvana Marinović – Kristina Ajduk
3.-4. Davorka Kovač – Željka Jurković

Arhitekti p a r o v i:
1. Leon Lulić – Ivan Babić
2. Željko Andraši – Marijan Gezi
3.-4. Božidar Blažević – Marin Bukulin
3.-4. Miroslav Pavlinić – Krešimir Birnbaum

Arhitektice – arhitekti p a r o v i:
1. Kristina Ajduk – Leon Lulić
2. Renata Čobrnić – Marijan Gezi
3.-4. Anđa Marić – Željko Andraši
3.-4. Silvana Marinović – Božidar Blažević

Prijatelji turnira p a r o v i:
1. Marijo Kukulić – Simo Svirčev
2. Mile Kevrić – Dario Jagarinec

Prijatelji turnira p o j e d i n a č n o:
1. Mile Kevrić
2. Marijo Kukulić
3. Dario Jagarinec

Nadamo se Vašem odazivu i veselimo ponovnom susretu na teniskim terenima u Zatonu i dogodine, na našem 11. turniru. Kao i do sada biti će to još jedna prilika ne samo za sportski ogled već i za neformalno druženje i razgovore u opuštenoj i kolegijalnoj atmosferi.