Poštovani članovi Društva arhitekata Zadra!

Hrvatska komora arhitekata i ove godine organizira središnje okupljanje arhitektonske struke u Hrvatskoj, DANE ARHITEKATA 4.0 u Šibeniku, u Konvencijskom Centru Šibenik i Amadria Park Hotelu Ivan, Šibenik (bivši Solaris), i to od 12. do 14. ožujka 2020. godine.

Više o Danima arhitekata možete saznati na poveznici:
http://dani.arhitekti-hka.hr/o-danima/ 

Cjelokupni program DANA ARHITEKATA 4.0 možete pogledati na poveznici
http://dani.arhitekti-hka.hr/program/

Centralna tema ovogodišnjih DANA ARHITEKATA 4.0 je STANOVANJE I STAMBENE POLITIKE. U ovako široko postavljenoj temi obrađene će biti stambene politike Europe, tranzicijskih zemalja i napose Hrvatske, bit će prikazane uspjele zgrade stambene namjene, a jedna od bitnih tema bit će i zakonodavstvo (radionice za eDozvole, ePlanove, nZEB, zaštitu od požara).

Imat ćemo prilike čuti domaće (Tihomir Jukić, Luka Korlaet, Iva Marčetić, Svebor Andrijević, Zoran Veršić…) i strane predavače (Christoph Chorherr, Marcus Gwechenberger, Georg Pendl…).

Svakako bismo skrenuli pozornost da se DANI ARHITEKATA 4.0 vrednuju s ukupno 20 sati u Programu stručnog usavršavanja HKA-a, čime ispunjavate godišnju obavezu stručnog usavršavanja.


Pozivamo Vas da se za sudjelovanje na DANIMA ARHITEKATA prijavite što prije, budući da jerok zaranu kotizaciju1.200,00 kn + pdv do petka 21. veljače 2020. godine. 
Nakon tog datuma kotizacija će biti 1.500,00 kn + pdv.

Krajnji rok za prijavu je 9. ožujka 2020. godine
Prijaviti se možete na poveznici:

http://dani.arhitekti-hka.hr/prijava/

Smještaj organizirate sami, u svom aranžmanu.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite u Hrvatsku komoru arhitekata, tel: 01/ 5508 410.

Lijep pozdrav!


ZDA