Poštovani,

Društvo arhitekata Zadra u suradnji sa tvrtkom Wienerberger poziva vas na Wienerbergerov, drugi po redu, Spring City Tour – predavanja namijenjena arhitektima i projektantima. 

Ove godine biti će predstavljen koncept e4 – Wienerbergerov koncept zgrada gotovo nulte energije koji odgovara zahtjevima Europske direktive 20-20-20.

Prva e4 kuća u Hrvatskoj se gradi u zagrebačkim Remetama, a na projektu, uz Wienerberger sa Semmelrockom i Pipelife-om, sudjeluju partneri VELUX, Knauf Insulation, Bosch, Baumit te Građevinski Fakultet u Zagrebu i arhitektonski ured Arhitektura Vinski.

Svi partneri ovog projekta vodeći su stručnjaci u svojim područjima, a imaju i jednu zajedničku misiju – napraviti kuću sa 4 “e” – ekologija, ekonomija, energija i, ne manje važno – emocije.

Pridružite nam se na predavanjima u Zadru, Rijeci, Puli i Varaždinu i saznajte kako, na primjeru e4 kuće, pravilno projektirati i izvesti projekt prema standardima nZEB. Uz spomenute partnere, predavanje će održati i doc.dr.sc. Bojan Milovanović, dipl.ing.građ. (mag.ing.aedif.) sa Građevinskog fakulteta u Zagrebu te Matija Vinski, dipl.ing.arh iz Vinski Arhitekture.

Cijeli program pogledajte na linku: 

https://wienerberger.hr/vijesti/spring-city-tour-e4-nzeb

Prijavite se putem slijedećeg linka: 

https://wienerberger.scnem.com/art_resource.php?sid=davr6.f2eilb